Бившият модел на Playboy Нанет Хамънд пое работа в Uber и

...
Бившият модел на Playboy Нанет Хамънд пое работа в Uber и
Коментари Харесай

„Най-горещият шофьор: Звезда на Playboy стана таксиджийка след развод СНИМКИ

Бившият модел на Playboy Нанет Хамънд пое работа в Uber и се счита за най-горещия водач. Тя показа усещанията си пред Daily Star.

48-годишната Нанет Хамънд шест пъти красеше корицата на известното списание Playboy и похарчи към 440 000 $ за пластични интервенции, само че остана без нищо след развода с богатия си брачен партньор. За да изкарва прехраната си, дамата си откри работа като таксиметров водач на Uber, наемайки обичаната си кола Tesla в Съединените щати.

Според Нанет Хамънд тя е удовлетворена от новата си работа, защото носи задоволително пари, без да постанова какъвто и да е график. Освен това някогашният модел може да поддържа връзка с забавни хора, да основава нови запознанства и да ги зарадва с външния си тип.
 Нанет Хамънд Нанет Хамънд с Tesla Снимка: Daily Star
„ Обичам да карам и дано ви кажа, че е занимателно. Всички, които срещнах, споделиха същото: в никакъв случай не са виждали толкоз готин водач на Uber “, сподели Нанет Хамънд.  " Когато се изправя и се усмихвам с перленобелите си зъби, те просто изненадват пасажерите. Хубаво е да си най-готиният водач на Uber в света. "

Според нея Uber заплаща положителни пари и през седмицата на работа тя не е имала никакви проблеми. Всички пасажери били благи и отзивчиви и давали положителни препоръки. Един ден група дами даже поканили Нанет на вечеря, с цел да се опознаят по-добре и да поговорят. Бившата звезда на Playboy прикани девойките да не се опасяват да търсят работа в области, където в този момент преобладават мъжете.
 Нанет Хамънд Нанет Хамънд с Tesla Снимка: Daily Star
„ Tesla създава коли от разнообразни класове и те би трябвало да създадат клас B за Барби “, добави тя в изявление с кореспонденти.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР